2013. május 20., hétfő

IV. ORSZÁGOS PLAYBACK-SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ

Kedves Rögtönzők és Színházbarátok!

2013. július 5-7-én a budapesti Fogas Házban (VII. kerület, Akácfa utca 51.) negyedik alkalommal rendezzük meg a talán legnagyobb hagyománnyal rendelkező rögtönzéses műfaj, a playback-színház országos találkozóját.

A playback, azaz visszajátszás itt nem a zenére tátogás közkeletű értelmében használatos. A playback-színházban a néző által elmesélt saját, személyes hangulatot, álmot, történetet játsszák vissza színpadon álló színészek. Mivel azonnal előadják a hallottakat, vagyis nincs lehetőségük megbeszélni, elpróbálni valamit, játékuk teljes egészében spontán, improvizatív.

A playback-színházat művelői a szórakoztatástól a gyógyításig, vállalati tréningektől a szociális szolgáltatásokig sokféle közösségben alkalmazzák. Programunkat ezért bátran ajánlhatjuk csepűrágóknak, lélekbúvároknak, nevelőknek, vezetőknek, kisebb és nagyobb közösségeknek, vagy pusztán szórakozni vágyóknak.

A találkozó minden részében nyitott rendezvény, amire a fenti rovatok információi alapján lehet regisztrálni. Információ és regisztráció kizárólag ezen a címen: jozanbabakklub@gmail.com.

Szeretettel várjuk a rögtönzés és a színház minden barátját!

A találkozó szervezői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése